Skrivarkurs i höst?

Om du bor i Halmstad med omnejd och är sugen på att gå en skrivarcirkel i höst så kan jag, helt oblygt, rekommendera Studieförbundet Vuxenskolans cirklar i ämnet, med undertecknad som ledare.
Två kurser är planerade, en för nybörjare och en för de som hållit på ett tag.

Bokrecension 3

Hallandsposten kör min recension på Mara Lees Ladies i dag.

Tarot


När jag var yngre brukade jag fuska inom magi och wicca, med betoning på fuska, för jag är inget bra på det. Jag har dock två tarotkortlekar i min ägo, och överprästinnan har faktiskt alltid varit mitt favoritkort...

You are The High Priestess

Science, Wisdom, Knowledge, Education.

The High Priestess is the card of knowledge, instinctual, supernatural, secret knowledge. She holds scrolls of arcane information that she might, or might not reveal to you. The moon crown on her head as well as the crescent by her foot indicates her willingness to illuminate what you otherwise might not see, reveal the secrets you need to know. The High Priestess is also associated with the moon however and can also indicate change or fluxuation, particularily when it comes to your moods.

What Tarot Card are You?
Take the Test to Find Out.


Festival

En av våra medpassagerare på Festivalbussen har skrivit en rapport från M'era LunaRelease Music Magazine och nämner en del av de band vi också såg (Covenant, And One, Tool, The Crüxshadows, Deine Lakaien, Anne Clark). Andra band värda att nämna är det japanska metalbandet Dir en grey som nog är det vansinnigaste jag sett på mycket länge...

Semester

Jag tog semester i fyra dagar och åkte till M'era Luna. Jag tog med mig en bok och ett anteckningsblock. Jag skrev inte ett ord på fyra dagar, öppnade inte boken på tre. I vanliga fall brukar min resepackning innehålla minst två, tre böcker, två anteckningsblock och en laptop. Dåligt med sömn, för mycket skräpmat och alkohol samt mycket begränsade möjligheter till moderna bekvämligheter som elektricitet och resårmadrasser visade sig vara precis vad jag behövde. Samt en stor dos riktigt bra musik.
När man arbetar med att läsa och skriva tenderar fritid och arbete att glida ihop. Därför var det skönt att lämna läshuvudet hemma och låta andra delar av mig komma fram i stället.
Jag borde kanske göra det oftare...

Bokrecension 2

Min andra bokrecension kom med i Hallandsposten i dag. Finns också på nätet, titta här.
För övrigt närmar sig utgivningen av nästa nummer av Eskapix. Jag bidrar med två skräcknoveller.
I en inte alltför avlägsen framtid kommer också nästa nummer av Mitrania ut och de kommer (förmodligen) att ha med en artikel av mig.


RSS 2.0