mer serier

Knappt hade jag hunnit avsluta The Absolute Sandman vol. 1 förrän sambon släpade hem volym 2 plus Watchmen. Så nu har vi i alla fall var sitt album att läsa (Sandman vol.1 läste vi parallellt med ett bokmärke var i albumet. Det funkade. För det mesta i alla fall...).
Seriefrossan har dessutom spridit sig till ett annat medium. Vi fick ett presentkort från Lovefilm i julklapp och utnyttjar det nu som bäst genom att kolla på anime i form av Hellsing.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hellsing är bäst i världen - men OVA'n är så mycket bättre än animen, som kom ut innan mangan ens var färdig och därför bara blir... konstig, på slutet.

Nörden har talat, ugh.

2009-03-26 @ 14:26:09
Postat av: Gothique

Egentligen är jag ingen animefantast (har nog ramlat in i för många dåliga avsnitt av Yo-Gi-Oh...), men so far gillar jag vad jag sett av Hellsing. Såg att SF-bokhandeln hade OVA-serien till ett inte alltför avskräckande pris,så det blir kanske något att tänka på nästa gång vi är i Malmö el. Göteborg. För hey, man kan ju aldrig få för mycket vampyrer ;)

2009-03-28 @ 15:25:40
URL: http://gothique.blogg.se/
Postat av: Sandra

Anime på svenska är tyvärr alltför pinsam för att ens nämnas - och Yu-Gi-Oh har väl alltid riktat sig till dom med ensiffriga åldrar, så det är bra att du inte har dömt ut genren helt. ;) Anime/manga finns i fler kategorier än man kan tro - för husfruar, affärsmän, tonåringar... alla läser/ser, oavsett ålder, i Japan.



Men ja, vem föredrar inte sexiga vampyrer framför mysko kortspel...? :)

2009-03-31 @ 09:34:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0